VAN DER BROEK HOUT- & PLAATBEWERKING
dé toeleverancier voor onder andere
Specialist in hout- & plaatbewerking
Specialist in hout- & plaatbewerking
ONDERDELEN of COMPLETE PRODUCTEN

Van der Broek bewerkt massief hout en plaatmateriaal. We produceren losse onderdelen en halffabricaten, maar ook volledige eindproducten inclusief assemblage. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals standbouwers, interieurbouwers, designers en aannemers (ook ten behoeve van renovatie).

BETROUWBAAR, DESKUNDIG en FLEXIBEL

Van der Broek is al jaren een flexibele, onafhankelijke én betrouwbare toeleverancier. Beschikbaar als u op zoek bent naar extra capaciteit, aanvullende expertise en/of specifieke ervaring. Soms is onze inzet zelfs sneller en voordeliger dan in eigen beheer produceren.

EEN UNIEK STUK tot GROTE SERIES

Met moderne CNC-machines maken we kwaliteitsproducten. Van losse (onder)delen tot en met complete inrichtingen, 2D- en zelfs bijzondere 3D-modellen. Een uniek stuk laten vervaardigen of een grote serie, met of zonder beschikbare CAD-tekening? Alles kan, afgestemd op uw wensen.

CNC-BEWERKING

Onze CNC-freesmachines vormen het hart van onze core business. Hiermee realiseren wij uw wensen en ideeën. Wij beschikken over verschillende moderne machines, geschikt voor zowel 2D- als 3D-objecten en kunnen daarmee op maat leveren. Onze nieuwste uitbreiding betreft een 5-assige frees.

Offerte op maat

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we al uw wensen. We adviseren u vrijblijvend en maken een duidelijke offerte op basis van aantallen, bijzonderheden en gewenst materiaal. Zo staat u nooit voor verrassingen achteraf. Het is ook mogelijk zelf uw materiaal aan te leveren.

CAD-tekening, schets op papier of idee in gedachten

Voor het proces van idee naar realisatie kunt u ons uw CAD-tekening aanleveren. Bestaat uw idee slechts in gedachten of in een schets, dan kunnen wij voor u een CAD-tekening verzorgen. Naast CAD-tekeningen kunnen wij ook een 3D-ontwerp voor u maken, zodat u een prachtige visuele voorstelling van uw idee krijgt.

Zagen op maat

Wij kunnen uw plaatmateriaal tot aan een lengte van 4,20 meter CNC-zagen en afplakken.

STANDBOUW

Een beursstand is het visitekaartje van een bedrijf en moet de juiste uitstraling hebben. Dat begrijpen wij als geen ander. Met zorg en oog voor details produceren wij complete stands of onderdelen ervan, afgestemd op uw ontwerp.

Basisinrichting

U kunt bij ons terecht voor de basisinrichting van een stand, zoals systeemvloerdelen, afwerkvloerdelen, timmerbouwwanden, logo's, enzovoort.

Aanvullende inrichting

Heeft u eenmaal een stevige basis staan, dan helpen we u graag verder met de aanvullende inrichting van de stand. U kunt hierbij denken aan displays, balies, kasten, enzovoort.

INTERIEURBOUW

Als interieurbouwer kunt u ons beschouwen als een verlengstuk voor uw eigen productie.

Maatwerk

Al vele jaren vinden interieurarchitecten, aannemers en renovatiebedrijven de weg naar Van der Broek. We produceren losse elementen en complete interieurs voor bedrijven. Als het van massief hout of plaatmateriaal moet worden gemaakt, kunt u met ons alle kanten op: een mooie receptiebalie in een ontvangsthal, de inrichting van tientallen bewonerskamers in een zorginstelling, een modern badkamermeubel, een praktische kastenwand of een eigentijdse keuken. 

Een uniek meubel of serieproductie

Of het nu om één bijzonder stuk of om een hele serie gaat: als toeleverancier produceren wij meubels en interieurelementen van gedegen kwaliteit. Onze computergestuurde machines kunnen alles aan op het gebied van exacte zaagsnedes en boringen, ronde vormen, 2D- en 3D-vormen. 

RENOVATIE

Het karakter van een oud woonhuis of kantoorpand wordt vaak bepaald door de originele elementen. Helaas is de levensduur van die elementen niet onbeperkt. Vervanging is soms nodig en kan het karakter aantasten. Van der Broek biedt een helpende hand bij renovatie. Met behoud van het karakter renoveren of vernieuwen wij originele, houten elementen zoals trappen, lambriseringen, sierlijsten en ornamenten.

SPECIALS

Wilt u een bijzonder project of idee in massief hout of plaatmateriaal laten vervaardigen? Wij denken in de ontwerpfase graag met u mee over de technische mogelijkheden. Wij houden van een uitdaging!

Contact
Van der Broek Houtbewerking

Nagelbeek 1
6365 EH Schinnen
+31 (0) 46 443 38 99
info@vdb-houtbewerking.nl

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00-16.00 en op vrijdag van 09.00-14.00 uur.

 facebook - disclaimer - privacyverklaring